Klub malega nogometa Black & White je zgodovinaustanovila skupina fantov, ki je zrasla skupaj v koprskem mestnem jedru ter je že od malih nog začela igrati mali nogomet. Sprva na trgu kjer smo stanovali in stanujemo, ko smo začeli hoditi v šolo pa na športnih površinah ŠRC Bonifika v Kopru.

Začetki v NK Koper
Vsi smo bili člani NK Koper, vendar smo kajkmalu klub zapustili zaradi različnih razlogov in se ukvarjali le še zigranjem malega nogometa. Ko smo izpolnili starostno omejitev 16 let smo prvič zaigrali organizirano v sezoni 1984/1985 v koprski malonogometni trim ligi in sicer v zadnji ligi. Že prvo leto smo napredovali v višjo ligo. Na podlagi doseženih rezultatov so se nam ambicije večale, ob tem pa so se večali tudi stroški nastopanja. Pri tem je ime ekipe doživljalo veliko sprememb; odvisno od pokrovitelja, ki je bil pripravljen plačati naše stroške.od takratnih imen nas je najbolje predstavljalo ime "krzno - testen".

Preimenovanje v Black & White
Po letu 1988 smo se preimenovali v Black & White, po diskoteki na Belvederju pri Izoli v katero smo radi zahajali. Do sezone 1989/1990 smo napredovali do najvišje lige in že v sezoni 1990/1991 osvojili prvo mesto na področju MNZ Koper ter se tako uvrstili na prvo državno prvenstvo malega nogometa v samostojni Sloveniji.

Na podlagi rezultatov in v dogovoru s sponzorjem smo 13. Marca 1991 ustanovili Klub malega nogometa Black & White. V naslednjih letih smo dosegali vse večje klubske uspehe in tako postali najbolj stabilen klub na obali po kontinuiteti rezultatov.

S pomočjo sponzorjev smo si ustvarili določeno finančno stabilnost, ki nam omogoča doseganje vse boljših rezultatov.

Kar sledi pa je bližnja zgodovina...

Trenutna lestvica

Člani 3.SFL

 

1. ŠD OKROGLO         26              

2. A.S.C.I.                     18
3. MNK Black & White  17

4. Gostilna Caprese      15

5. SŽST                          6

6. TFG                            5

Naslednja tekma

Veterani

september 2022 dvorana OŠ LIVADE

 

 

Člani

oktober 2022 dvorana OŠ LIVADE